Téralakítás szabad kézzel –Belsőépítészek rajzkiállítása a Vigadóban

A Pesti Vigadó VI. emeleti kiállító terében 2018. július 29-ig látogatható a „Téralakítás szabad kézzel” című kiállítás. A Magyar Belsőépítész Közhasznú Egyesület által rendezett csoportos tárlat célja, hogy a kortárs magyar belsőépítészek által készített rajzokon keresztül, felszínre hozza munkájuk szerepét és jelentőségét az ember által használt tér formálásában, megmutatva annak folyamatát az első skicctől a látványrajzon át a műszaki rajzig. 
 
A Magyar Művészeti Akadémia Iparművészeti és Tervezőművészeti Tagozata által támogatott kiállítás célja az is, hogy áttekintést adjon arról, hogyan változott az elmúlt hetven évben a belsőépítész tervező víziójának, a belső tér kialakításának rajzon keresztüli megragadása és ábrázolása. 
A tárlat kurátorai – Láng Judit és Kiszely Mária - által vallott elv annak bemutatása, hogy a tér- és tárgytervezés során az emberi élettér, környezet alakításában mivel, hogyan és milyen minőségben foglalkozik a belsőépítész.
títol
Téralakítás szabad kézzel –Belsőépítészek rajzkiállítása a Vigadóban
közzététel
2018.07.13
copyright
Creative Commons
készítette
-
descripció breu
Téralakítás szabad kézzel –Belsőépítészek rajzkiállítása a Vigadóban
katalógusszám
-
paraules clau
-
URL
http://www.mma-tv.hu/ca/csatornak/-/video/1694445/teralakitas-szabad-kezzel-%E2%80%93belsoepiteszek-rajzkiallitasa-a-vigadoban;jsessionid=F649E129087CAB040B2085A1E832D381