Hiba a videók lekérdezése közben
Hiba a szerverrel történő kommunikáció során
A keresési feltételeknek egy videó sem felelt meg.
L E X I K O N
Q X
Y
további hírek
  • 100 magyar dokumentumfilm – Kovács András: Extázis 7–10-ig Október 9-én a Premier Kultcaféban (az egykori Vörösmarty moziban) az MMA Film- és Fotóművészeti Tagozata vetítéssorozatában Kovács András: Extázis 7–10-ig (1969) című filmjét vetítik. Az előadást beszélgetés követi, vendég: Lévai Júlia újságíró. A sorozat házigazdája Szekfü András filmtörténész.
  • A Négyszögletű Kerek Erdő mesélője Szobrot avattak Lázár Ervin Kossuth-díjas író, a Magyar Művészeti Akadémia posztumusz tiszteleti tagja emlékére a IX. kerületi Kerekerdő parkban, ahol többek között Novák Katalin államtitkár és Csukás István író is köszöntőt mondott. Lázár Ervin évtizedekig lakott a kerületben, ezért a park a neves író iránti tisztelet jeléül kapta a Kerekerdő nevet.
  • SZÉKESFEHÉRVÁR TÖRTÉNETI KÖZPONTJA 2017 nyílt, építészeti tematikájú pályázat fiataloknak

    A Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata kiemelt figyelmet fordít a fiatal építészgenerációra: feladatának tekinti, hogy segítse az értékfelismerést, a tehetségek szakmai előmenetelét, ezért idén már ötödik alkalommal hirdet pályázatot a fiatal (40 év alatti) építészek számára.
  • A naiv királynő – Bánsági Ildikó hetvenéves
    Október 19-én ünnepli hetvenedik születésnapját Bánsági Ildikó színművész, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, akit jelenleg a Nemzeti Színházban több szerepben is láthat a közönség. Október 22-én a köztelevízió az MMA-portréfilmek sorozatában idézi meg felejthetetlen színházi és filmes alakításainak hosszú sorát.