Sass Sylvia mesterkurzusának zárókoncertje

Sass Sylvia Liszt Ferenc-díjas szoprán opera-énekes, a Magyar Művészeti Akadémia tagja idén április 23. és 25. között énekművészeti mesterkurzust tartott a Vigadóban. A két napos képzés és a 25-én adott koncert célja az volt, hogy elmélyítse a fiatal, pályakezdő művészek énektechnikai és szerepfelfogással kapcsolatos ismereteit, ezzel hozzásegítve őket a világ operaszínpadain való érvényesüléshez. A mesterkurzuson résztvevő, különösen tehetséges fiatalok támogatása érdekében Molnár Antal, a Római Magyar Akadémia igazgatója külön felajánlást is tett: az intézet egy hónapon keresztül ingyen vendégül látja a kiválasztott magyar művészeket, és ez idő alatt Sass Sylvia tovább folytatja velük a megkezdett munkát.
cím
Sass Sylvia mesterkurzusának zárókoncertje
közzététel
2014.05.05
copyright
Creative Commons
készítette
MMA, 2014
rövid leírás
Sass Sylvia Liszt Ferenc-díjas szoprán opera-énekes, a Magyar Művészeti Akadémia tagja idén április 23. és 25. között énekművészeti mesterkurzust tartott a Vigadóban.
katalógusszám
-
kulcsszavak
opera, sass sylvia-mesterkurzus
URL
https://www.mma-tv.hu/mma-tv/-/video/1694445/sass-sylvia-mesterkurzusanak-zarokoncertje;jsessionid=64C4B64ED1CBCF27FF6593B50E1B1E3F